Habitantes

Los grupos de edades

En la Escuela Infantil Chupetes quisimos que los niños y niñas que acudieran hasta nuestras aulas se sintieran identificados con un mundo mágico que les ayudara a ubicarse en el entorno del centro. Por eso su distinción por edad y por niveles educativos, se hace identificándolos con elementos del firmamento.


Con este sistema, los niños se sienten parte de todo el entorno, el aprendizaje se hace más sencillo y divertido y las familias pueden estar tranquilas, porque sus hij@s disfrutan de cada momento en nuestro centro.

gallery-08

A la nostra escola no hi ha xiquets i xiquetes… hi ha una altra cosa. Voleu saber qui habita ací?

LA LUNA Y LOS PLANETAS (0-1)

Quan un astronauta s’enlaira per visitar-nos al·lucina veient com són els “llunàtics” i els “planetins”… quasi sempre estan dormint i al principi no caminen, però avancen en el camí per veure l’astronauta.

EL SOL Y LAS NUBES (1-2)

Més enllà visita els “solets” que viuen al Sol, sempre sense deixar de vista els “nuvolats”… tots ells no parlen, però saben comunicar-se amb l’astronauta.

LAS ESTRELLAS Y EL ARCO IRIS (2-3)

Finalment, i abans de tornar del seu viatge, passa per les Estrelles i creua l’Arc de Sant Martí per tirar-se com si fos un tobogan.

  • Quins habitants més estranys són “estrellats” i “colorins”!, pensà l’astronauta. -Es passen tot el dia jugant i jugant, però sense mirar saben tot el que passa al seu voltant.
  • Estranys nosaltres?, pensen ells… -però si som xicotets com vas ser tu fa molts anys, astronauta, i estem creixent… al igual que ho vas fer tu i tots els pares i mares que ara esteu llegint-nos.
  • Els habitants d’ací volem arribar a ser com vosaltres… astronautes, arquitectes, perruquers, mestres… però tenim una cosa clara, mai deixarem de ser xiquets i xiquetes quan contarem els contes als nostres fills.

Així l’astronauta es va quedar meravellat de veure les coses que havia aprés en aquell lloc on va aterrar, la nostra escola Chupetes.